•14:44
MALZEMELERİ:
1/2 kg.mantar
3 adet sivribiber
2 diş sarmısak
tuz,karabiber
2 yemek kaşığı sıvıyağ
100 gr. kaşar peyniri rendesi
1/4 adet limon
YAPILIŞI:Mantarlar temizlenip doğanarak limonlu suda haşlanır.Yağda sarmısak ve sivribiberler sotelenip mantarlar ilave edilir.Tuzu ve karabiberi eklenip bor cama dökülür. Üzerine kaşar peyniri rendesi dökülür.Isıtılmış 200 derece fırında kaşar lar eriyene kadar tutulup sıcak servis yapılır.
1/2 kg.mantar
3 adet sivribiber
2 diş sarmısak
tuz,karabiber
2 yemek kaşığı sıvıyağ
100 gr. kaşar peyniri rendesi
1/4 adet limon
YAPILIŞI:Mantarlar temizlenip doğanarak limonlu suda haşlanır.Yağda sarmısak ve sivribiberler sotelenip mantarlar ilave edilir.Tuzu ve karabiberi eklenip bor cama dökülür. Üzerine kaşar peyniri rendesi dökülür.Isıtılmış 200 derece fırında kaşar lar eriyene kadar tutulup sıcak servis yapılır.
0 DÜŞÜNCE: