Author: SENAY TUNCER
•16:57
MUTLULUKTA BİLE ÇEKİMSER KALMIŞIZ OLMAK YADA OLMAMAK ARASINDA BUYRUN ARAŞTIRMA YAPMIŞLAR AŞAĞIDA OKUYUNUZ VE NE DERECE KATILIYORSUNUZ BU ARAŞTIRMAYA 2 CÜMLE İLE BELİRTİNİZ SİZ MUTLUMUSUNUZ ? YOKSA MUTSUZMUSUNUZ ?

50 ülkede yapılan araştırmada dünyanın en mutlu ve mutsuz halkı belli oldu. Türkiye ikisinde de ilk üçte değil
Bilim adamlarının 50 ülkede yaptıkları bir sosyolojik araştırmada, İsviçre vatandaşlarının dünyanın en mutlu insanları olduğu ortaya çıktı.
EN MUTLULAR
İsviçre'deki 24 Minutes televizyon kanalının haberine göre, İsviçrelileri, Almanlar ve İspanyollar takip ediyor.
EN MUTSUZLAR
Dünyanın en mutsuz insanlarının ise Moldova ve Kamerun'da yaşadığı belirtildi. Bu ülkelerde halkın onda biri kendini mutsuz hissediyor.
EN ÇOK ALKOL TÜKETENLER
Bunun yanı sıra BBC'nin yayınladığı bir ankette, Avrupa'da en çok alkol tüketenlerin, Lüksemburg vatandaşlarının olduğu belirlendi.
Lüksemburg'da yılda kişi başı alkol tüketiminin 15.6 litre olduğu kaydedildi. Alkol tüketiminde ikinci sırada olan İrlanda'da bu oran 13.7 litre iken, üçüncü sırada yer alan Macarların kişi başı 13.6 litre tükettikleri tespit edildi.
This entry was posted on 16:57 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 DÜŞÜNCE: